Management și ticketing în Parcări cu plată

Cu un pas inaintea viitorului

parcare

DESIGNA dezvolta si produce, de acum 35 de ani, sisteme inovatoare care sa satisfaca exigentele de management si operare a spatiilor destinate parcarilor. Astazi sunt operationale in lumea intreaga circa 6000 de instalatii – de la simple garaje de hotel pana la proiecte complexe de parcari etajate.


Cu DESIGNA, aveti posibilitatea sa controlati in totalitate structura tarifelor – si sa personalizati tarifele functie de locatie (amplasare) si categoria de client vizata. Pentru posesorii de abonamente pot fi create conditii si termene diferite iar costurile aferente pot fi facturate la intervalele agreate.

In concluzie, sistemele DESIGNA pot sustine proiecte de mare complexitate si pun la dispozitie functiuni adaptate perfect particularitatilor specifice fiecarei tari si/sau regiuni. Totul se reduce atat la respectarea standardelor financiare cat si la prezentarea rapoartelor in formate standard, certificate. Si toate acestea cer nu numai o tehnologie perfecta dar si un know-how superior. Ambele sunt prezente in sistemele DESIGNA.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok