Managementul vizitatorilor la Expoziții și Muzee

Unul dintre avantajele acestor aplicații îl reprezintă programele AXESS pentru vânzarea tichetelor la puncte de vânzare (TVM - distribuitoare de tichete sau casierii POS manuale),  pe internet via B2C, managementul voucherelor și aprobarea tichetelor ”printate acasă”. Punctele de vânzare sunt conectate online cu serverul DataCenter, iar în cazul unei probleme de conectivitate la rețea ele vor putea funcționa în mod offline.

Toate datele despre accesări sunt adunate de la terminalele staționare sau de la dispozitivele mobile tip Handheld și sunt transferate în mod online către DataCenter. Abilitatea de a citi orice tip de tichet, ISO sau format IATA, tichete printate acasă cu coduri de bare sau chipcard-uri RFID dă flexibilitate sistemului. Intrări și ieșiri pentru parcări pot fi deasemenea integrate. Intrările și ieșirile pot fi structurate pe diferite nivele (POOL-uri) de credențiale sau de tarifare diferită (exemplu vizitatori vs. expozanți).

Cititoarele mobile sunt disponibile pentru intrările și ieșirile atât ale expozanților cât și ale VIP-urilor. Parametrii de operare și de control acces cât și de vânzare sunt stochate în DataCenter. Interfețele puternice SOAP furnizează o comunicație de încredere cu celelalte programe (contabilitate, management evenimente, webshop-uri).

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok