Parcometre Stradale

Solutia cea mai buna, practica si ieftina, pentru parcarile de strada. Un parcomentru foarte modular si adapatbil cerintelor Dvs.

Parcari cu plată

Solutii parcari pentru aplicatii generale, rezidentiale sau stradale (ON-STREET/OFF-STREET). Gama noastră este reprezentată de sisteme interconectate în rețele elaborate până la parcometre stradale, de la cele mai simple la cele mai dotate tehnologic. Distribuim produse de calitate de la Designa GmbH, Parkare Group, Deister Electronic si RTB

Parcari Rezidentiale

Solutii pentru parcari de mica capacitate, in general aplicatii rezidentiale, blocuri de apartamente, hoteluri, etc. Gama de produse oferita de Deister Electronic este una compacta si foarte usor de folosit avand la baza tehnologia RFID.

Acces Transport pe Cablu - SKIPASS

Solutii acces pentru trasportul pe cablu (Telegondole, telecabine, teleschiuri, telescaune, etc). Gama de produse oferita de Axess AG da posibilitatea de a avea multiple configuratii ale instalatiilor pe cablu cu control si stocare al datelor centralizate. Astfel organizarea se face mai eficient si mai usor.

Acces Aquapark/Spa

Control acces si ticketing bazat pe tehnologie RFID pentru parcuri de amuzament, centre SPA si alte zone

Solutia este un set de module hardware si software. Combinatia dintre acestea functie de tip, numar si dimensiune poate acoperi practic orice nevoie a beneficiarului si conduce in final la o maxima eficientizare a operarii facilitatii.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok