Senzor Interior Ultrasonic

Senzori cu ultra-sunete, adresabili, pentru detectia autovehiculelor in parcaje acoperite, sub-terane supra-terane sau supra-etajate. Disponibil si in varianta hibrid (Senzor + Lampa Rosu/verde) Infrastructura de montaj pe rail de aluminiu (impreuna cu cablurile
7z.png
Description

Senzorii sistemului ParkHelp sunt poziționați deasupra fiecărui loc de parcare (exact În centrul acestuia) cu instalare facilă și rapidă. Senzorul folosește tehnologia ultrasunetelor pentru a detecta prezența unui autovehicul și transmite informația de
stare a locului de parcare (disponil sau ocupat). Senzorul furnizează informația cu privire la locul de parcare monitorizat către alte dispozitive de nivel superior (la cerere). Deasemenea transmite informația către indicatorul LED, pentru a indica dacă locul este liber sau ocupat(Aprinzând LED-urile corespunzătoare).

Pentru a detecta corect starea fiecărui loc, senzorul este echipat cu o metodologie specială. Aceasta metodologie organizează erorile cauzate de interferențele dintre senzori. În plus, senzorii multipli poziționați în parcare sunt interconectați printr-un singur BUS care furnizează alimentare și date (ceea ce facilitează foarte mult instalarea).

 

  • Configurabil

Posibilitatea de ajusta distanța de detecție sau luminozitatea luminilor pilot.

  • Măsurarea temepraturii ambiente în parcare

Localizarea surselor de temperatură ridicată astfel se efectuează prevenția asupra incendiului.

  • Controlarea stării de disponibilitate a locurilor de parcare

Schimbarea stării din Liber în Ocupat

  • Versiuni Speciale

Spațiile pentru dezabilitați sunt mai late. Disponibil si in varianta hibrida (Senzor si lampa de semnalizare in aceeasi carcasa)

Pentru optiuni disponibile va rugam sa ne contactati
Click aici pentru a downloada brosura 
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok